Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Γυθείου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018, η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ'.

Σε μια χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη τραγούδια, ύμνους και ποιήματα τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεώς μας υπό την καθοδήγηση των κατηχητών τους κατάφεραν να μας ταξιδέψουν στα γεγονότα των ημερών. Στη γιορτή συμμετείχε και η χορωδία των κυριών των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Μητροπόλεώς μας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο ιεροδιάκονος π. Χριστόδουλος Κρουστάλλης, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς μας, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', κλείνοντας την εκδήλωση μίλησε προς τους παρισταμένους αναλύοντας την εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος.

Πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, τίμησε για την πολυετή εθελοντική διακονία της στο κατηχητικό έργο της Μητροπόλεώς μας την κυρία Κερασία Παπαθανασίου.

Το παρόν έδωσαν ο ιερός κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, η Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ, Αντισυνταγματάρχης κα Φραγκιάδου, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου, Επιπυραγός κ. Γραφάκος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αρεόπολης κ. Βασιλάκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Την οργάνωση και τη γενική επιμέλεια της γιορτής είχε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

 


Εκτύπωση   Email